..........
shadow_fix

Gelaagd glas bestellen

Een andere benaming voor gelaagd glas is veiligheidsglas, dit is zeker niet zonder reden. Het glas is inbraakwerend en doorval/ en letselveilig.

Indien het glas breekt dan blijven er geen scherpe stukken hangen, maar valt het uiteen in fijne stukjes. Ben je op zoek naar gelaagd glas? Maak kennis met GlasGigant. Gelaagd glas bestellen is heel eenvoudig via deze webshop. Deze partij levert maatwerk glaswerk, het maakt dus niet uit welke afmeting je nodig hebt, alles is mogelijk.

Veiligheidsglas online bestellen, hoe gaat dat?

Je hoeft de deur niet meer uit om gelaagd glas te bestellen. Vanuit je huis plaats je de bestelling in een paar simpele stappen. Hoe gaat het online bestellen van gelaagd glas? Maak een keuze uit de opties gelaagd glas. Dankzij de handige glaskeuzehulp vindt vind je binnen no time waar je naar op zoek bent. Andere artikelen die je nodig hebt zijn eenvoudig mee te bestellen. Kies vervolgens de gewenste afhaal- of leverdatum en uw glas zal op maat worden gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Dankzij het ruime assortiment zit er altijd wel de geschikte afmeting voor je tussen. Is dit niet het geval? Vraag gespecialiseerde medewerkers gerust om hulp. Een groot voordeel bij GlasGigant: hoe groter de bestelling, hoe groter de korting die je de volgende keer ontvangt. Bij iedere order krijg je “Blinkers”, deze zijn de volgende keer in te wisselen voor extra voordeel.

Gelaagd glas prijs per m2

Wat de totale kosten zijn van gelaagd glas is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Deze wordt voor gelaagd glas per vierkante meter berekend. GlasGigant hanteert groothandelsprijzen en dat scheelt je vele euro’s, dus je weet zeker dat je nooit te veel hoeft te betalen. GlasGigant is specialist op het gebied van glas en toebehoren en levert door heel Nederland. Zowel voor grote als kleine oplages ben je hier aan het juiste adres. Meer weten over glas? Neem contact op met GlasGigant.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam