Brandweerkazerne met Gorter dakluik

Een nieuwe brandweerkazerne. Het was de langgekoesterde wens van gemeente Urk en het korps zelf.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Inmiddels wordt de door 19 het atelier ontworpen kazerne door Bouwbedrijf Doorn Emmeloord gerealiseerd. Op het dak komt het bekende dakluik van Gorter. Hiermee is een veilige toegang tot het dak en de daar aanwezige installaties gegarandeerd.

Het dakluik van Gorter
De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Hoogwerkers en ladders zijn met deze oplossing niet langer nodig, want met het RHT-dakluik van Gorter is het dak is namelijk gewoon via de bovenste verdieping te betreden. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. Het dakluik op dit complex wordt met eigen ladder opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. 

Bewezen veiligheid
De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van dit dakluik? Check dan deze link.
Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link
Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!   

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.