Brandweerkazerne met Gorter dakluik

De huidige kazerne van brandweer Horst voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Reden om te kiezen voor een nieuwbouwpand aan de Westsingel in Horst.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De ligging van deze locatie -vlakbij alle belangrijke hoofdwegen- zorgt voor een verbetering van de aanrijtijden van de brandweerwagens.

Bouw gestart
De bouw van de kazerne is inmiddels in volle gang. De gemeente hoopt vanwege de ligging op het industrieterrein op een toename van het aantal vrijwilligers. Het industrieterrein zou mogelijk voor meer vrijwilligers kunnen zorgen, omdat er veel mensen werken die snel vanuit het werk kunnen oprukken met de brandweer.

Het dak
Op het dak van de nieuwe kazerne wordt een dakluik van Gorter uit Schagen gemonteerd. De dakluiken van deze producent zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van het gebouw met deze vorm van daktoegang niet verstoord en zijn extra vergunningen niet aan de orde.

Het in deze situatie toegepaste RHT-dakluik staat garant voor een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/ 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.