Breng uw daktoegang naar nieuwe hoogten

Op zoek naar de ultieme oplossing voor daktoegang? Met meer dan 50 jaar expertise is Staka gespecialiseerd in het bieden van veilige, gemakkelijke en comfortabele toegang tot daken, zodat we uw projecten naar nieuwe hoogten brengen.

Geplaatst door: Staka Bouwproducten B.V.

‎Staka TopAccess dakluiken: efficiëntie naar nieuwe hoogten

Het Staka TopAccess dakluik geeft een nieuwe definitie aan energie-efficiëntie. Dankzij de thermische scheiding (gepatenteerd ontwerp) in de constructie beschikt dit luik over een indrukwekkende isolatiewaarde van 0,21 W/m²K. Geen energieverspilling meer, want het innovatieve ontwerp minimaliseert het ontsnappen van lucht, waardoor het ideaal is voor projecten waarbij energiebesparing de hoogste prioriteit heeft. Met KOMO- & TÜV-certificering en 10 jaar garantie is het TopAccess assortiment het kenmerk van kwaliteit en duurzaamheid.

DL-serie glazen dakluiken: meer dan doorsnee

Ervaar de schittering van natuurlijk licht en zorg tegelijkertijd voor doorvalveiligheid met onze glazen dakluiken uit de DL-serie. Deze elektrisch bedienbare luiken zijn voorzien van HR++ doorvalveilige glasramen, waardoor u moeiteloos toegang krijgt tot dakterrassen van kantoren, appartementen en woonhuizen.

Uw visie, onze expertise: architectenkeuze

Voor architecten die op zoek zijn naar ongeëvenaarde oplossingen voor daktoegang, is Staka uw vertrouwde partner. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van uw creatieve visies. Maar daar stopt het niet: we bieden hulpmiddelen op maat voor architecten, beschikbaar op onze website. Ontdek downloadbare (3D) tekeningen en BIM-modellen, zodat u onze dakluiken met het grootste gemak naadloos in uw projecten kunt integreren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Staka Bouwproducten B.V.

Staka Bouwproducten B.V.

Innovatiepark 16, 4906 AA  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Staka Bouwproducten B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.