Cilinders van Nemef

Het meubelslotenbedrijf nemef, hetgeen een afkorting van 'Nederlandse Meubelsloten Fabriek', werd opgericht in 1921 en is sindsdien gegroeid tot één van de meest vertrouwde en geliefde cilindersloten makers in Nederland.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Nemef

Het meubelslotenbedrijf nemef, hetgeen een afkorting van 'Nederlandse Meubelsloten Fabriek', werd opgericht in 1921 en is sindsdien gegroeid tot één van de meest vertrouwde en geliefde cilindersloten makers in Nederland. Nemef viert haar 100-jarige bestaan met trots! In 1921 leverde de onderneming vele meubelsloten aan in de gemeente Apeldoorn. Tegenwoordig vind je meubelsloten van Nemef door heel Nederland en is de kans groot dat ook jij een Nemef-product in jouw huis kunt vinden. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit cilinders, sloten, deurbeslag, meerpuntssluitingen en zogenaamde 'smart lock' systemen. Het bedrijf stelt veiligheid en duurzaamheid voorop: precies wat je mag verwachten van een A-merk meubelslot.

Groei en ontwikkeling van Nemef sloten

Vanaf haar oprichting in 1921 heeft Nemef een aanzienlijke groei meegemaakt. In 1960 besloot het bedrijf samen te gaan werken met de onderneming 'NOXON', om vanaf dat moment verder te gaan onder een andere naam: 'VSB', hetgeen staat voor 'Verenigde Sloten- en Bouwbeslagfabrieken'. In 1968 werd het bedrijf opnieuw overgenomen, dit keer door het Amerikaanse bedrijf 'Emhart'. Het bedrijf bezat tevens het Italiaanse 'Corbin' en het Duitse 'Dom', welke bovendien cilindersloten producenten waren. In 1989 werd Emhart voor maar liefst 4 miljard dollar gekocht door Black & Decker, een Amerikaans bedrijf.

In januari 2004 werd Corbin gekocht door de Zweedse Assa Abloy Groep. Ook Dom en Nemef werden overgekocht van Black & Decker voor een som van 66 miljoen euro. Vanaf toen bleef het bedrijf in bezit van de Assa Abloy Groep, welke tevens in het bezit werd van andere bedrijven zoals de Franse cilindersloten bedrijven Fichet, Laperche en Vachette, maar ook Chubb en Yale (Verenigd Koninkrijk) en het Duitse Effeff en IKON. Tot slot kwam tevens een andere Nederlandse cilindersloten fabriek, genaamd 'Lips', onder de hoede van de Assa Abloy Groep.

Sloten voor iedere situatie

Nemef biedt een groot aanbod aan meubelsloten voor verschillende doeleinden. Wil je bijvoorbeeld jouw voordeur beveiligen, kies dan voor een gecertificeerd hang- en sluitwerk dat stuk voor stuk aan alle eisen van het politie-keurmerk 'Veilig Wonen' voldoet. Achterdeuren zijn ook gecoverd: wist je bijvoorbeeld dat van alle inbrekers, 36% zich via de achterdeur een weg naar binnen baant? Nemef biedt, ook voor de achterdeuren, hoogwaardige sloten en staat tevens klaar om haar klanten uit te leggen hoe je nu precies een meest veilige achterdeur creëert. Nemef denkt tevens aan de liefhebbers van dubbele deuren en legt via haar website uit dat dit specifiek design gevoeliger is voor inbraak dan een enkele deur. Een dubbele deur heeft daarom een specifiek cilinder slot nodig, hetgeen tevens te vinden is binnen de collectie van Nemef.

Buitendeuren en ramen

Ook aan buitendeuren is gedacht. Nemef heeft namelijk sloten voor tuindeuren, schuurdeuren en poortdeuren, die speciaal ontworpen zijn om buitendeuren te beveiligen, waarbij tevens ieder slot goedgekeurd en gecertificeerd is met het 'Veilig Wonen'-keurmerk. Tot slot biedt Nemef oplossingen voor uitstekende raambeveiliging: deze afsluitbare veiligheidsproducten zijn zeer eenvoudig te monteren en zorgt ervoor dat inbrekers geen kans krijgen om zich via het raam een weg naar binnen te werken. Wist je namelijk dat maar liefst 23% van de inbraken via een raam op de benedenverdieping plaatsvindt? Nemef is op de hoogte!

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.