Nemef oplegslot

Met een oplegslot van Nemef weet je zeker dat je deur goed op slot kan. Inbrekers moeten extra moeite doen om binnen te komen. In onze webshop bieden we verschillende Nemef oplegsloten aan.Nemef oplegslot

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Nemef oplegsloten voordeuren

Een degelijk en veilig voordeurslot is het Nemef oplegslot 4154 02. Dit oplegslot is op de meeste voordeuren (tussen 38 en 42 mm dik) te monteren. Het is een twee-sterren SKG slot en heeft het Polietiekeurmerk Veilig Wonen. Een veilig gevoel als jouw voordeur hiermee op slot gaat.

Heb je nu een oud voordeurslot? Vervang je oude slot en plaats een geheel nieuw slot. Dit gaat eenvoudiger dan alleen bij een Nemef oplegslot de cilinder vervangen.

Nemef oplegslot 91 11

Type 91 11 van Nemef is een oplegslot speciaal voor andere deuren dan een voordeur. Bijvoorbeeld schuurdeuren, kelderdeuren of poortdeuren. Het slot wordt geleverd met een duidelijke handleiding en is eenvoudig te monteren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.