Combinatie voor Suzuki Jonker

Waar voorheen BMN Bouwmaterialen in Zaandam gevestigd was, bouwt Ten Brinke op dit moment aan de nieuwbouw voor Suzuki Jonker en Autoschade K. van Oudenaren.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het plan bestaat uit de realisatie van een autogarage met showroom en kantoor en een autoschadeherstelbedrijf met berging. Op het dak worden twee RHT-dakluiken geplaatst. Ruimtes op platte daken worden in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Om die reden wordt een goede en veilige daktoegang steeds belangrijker. Gorter maakt het waar.


Met de toegepaste dakluiken garandeert Ten Brinke haar opdrachtgever een praktische en veilige toegang tot het platte dak. De bijgeleverde schaartrappen (die leverbaar zijn in vijf combinaties) maakt de combinatie ideaal voor toepassingen waar het dak incidenteel, maar ook frequent betreden wordt. Met een ingeklapte schaartrap beschikt men altijd over een vrije ruimte onder het dakluik. De schaartrappen Large en XL kunnen waar gewenst verlengd worden voor overbrugging van een plenum.

Naast een praktische toegang, draagt het luik ook bij aan energiebesparing: het luik is wind- en waterdicht en beschikt over een dubbele afdichting. Een prima keuze voor dit prachtige, nieuwe pand. 

Meer informatie over Gorter? Neem een kijkje op onze website www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.