DAKDEKKEN

Nieuw dak nodig? KleiVa realiseert tal van daken voor zakelijke en particuliere klanten. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Geplaatst door: KleiVa

‎Niets is zo bepalend voor een pand als het dak. Van een goed dak heb je op tal van manieren profijt. Goede isolatie, een prettiger binnenklimaat, lagere energielasten en minder onderhoud. Daarom realiseert KleiVa duurzame daken met zorg. We bieden verschillende daksystemen die ervoor zorgen dat je een sprong maakt in kwaliteit en beschikt over een zeer duurzaam dak.

Daksystemen

Elk daksysteem dat KleiVa realiseert is van de hoogste kwaliteit en voorzien van tien jaar garantie. Op basis van specifieke behoeften, realiseren we verschillende daksystemen. Zo zijn er daksystemen speciaal voor zonnepanelen, maar ook voor dakterrassen of extra brandveiligheid. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wil je een nieuw dak laten realiseren? KleiVa kijkt graag naar wat nodig is. Neem vrijblijvend contact op en wij doen een passend voorstel.

OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijvengids Geplaatst door
KleiVa

KleiVa

Nessenweg 15, 2995 DA  HEERJANSDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.