Dakluik op energiecentrum

Groenpoort, het noordelijk en laatste wijkdeel van Veenendaal-oost, staat bekend om haar groene karakter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Hier worden bijna duizend nieuwe woningen ontwikkeld die door DEVO voorzien van duurzame warmte. Het energiehuis waar vanuit het hypermoderne energiesysteem de wijk vanaf 2025 verwarmt en van warm water voorziet staat inmiddels in de steigers. Op het dak komt het RHTD-dakluik van Gorter.

Waarom dit dakluik?
Gorter dakluiken met twee deksels zijn als materiaalluik of hijsluik inzetbaar en bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. Het Gorter RHTD-dakluik met twee aflopende deksels is volledig thermisch gescheiden en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde; Uw = 0,319 W/(m².K) Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Met klimmiddelen!
De bij het dakluik geleverde opsteekladder is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met aan de bovenzijde twee vaste haken, waarvan een met hangslotvoorbereiding om de ladder tijdens gebruik te borgen tegen onbedoeld wegnemen. De ladder wordt geleverd met een antislip staptrede voor montage in of onder het plafond. De constructie van de ladders en het materiaalgebruik waarborgen een hoge mate van stabiliteit en langdurige bedrijfszekerheid. Alle ladders van Gorter worden met Aboma veiligheidskeur geleverd.

Waarom Gorter?
Gorter® is al meer dan twintig jaar de specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.