Bedrijfspand Nerus krijgt Gorter dakluik

Moeskops Bouwbedrijf bouwt op dit moment een nieuw onderkomen voor Nerus, specialist in huis dierenvoeding. Op het platte dak van het nieuwe bedrijfspand in Hapert komt het RHT-dakluik van Gorter te liggen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met dit dakluik, welke met een speciale ladder wordt gecombineerd, is de aangestelde onderhoudsploeg er zeker van dat ze veilig het dak kunnen betreden.

Het RHT-dakluik van Gorter heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. Het nieuwe pand van Nerus krijgt een dakluik gecombineerd met een ladder. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

De luiken zijn beschikbaar met dichte en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.