Dakluik op emissieloze moutfabriek

In Eemshaven werkt Jorritsma Bouw West aan een emissieloze mouterij voor Holland Malt. Het bestaande gebouw is gedeeltelijk gesloopt om het nieuwe gebouw volledig van het gas af te helpen en het innovatieve warmtesysteem te implementeren.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Na de oplevering in 2024 maakt de graanverwerker voor het moutproces niet langer gebruik van fossiele brandstoffen, biomassa of andere bronnen die schadelijke uitstoot realiseren. 

De voordelen van een dakluik
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor de moutfabriek koost A&I Seismic uit Veendam voor de ladder. Deze is leverbaar in een enkelvoudig, twee- of driedelige uitvoering en wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder als deze niet in gebruik is.

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       maar liefst tien jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.