Gorter wordt kasteelheer

Kasteel Gemert in Gemert wordt momenteel volledig gerestaureerd en uitgebreid. Alles in het kader van de herbestemming tot woonresidentie en hotel. Op het dak komt een dakluik van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit luik biedt toegang tot het dak en de daar aanwezige installaties. Een opsteker voor de onderhoudsploegen van dit prachtige bouwwerk. 

Soms vluchtluik, meestal veilige doorgang voor onderhoud
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties waarin ze worden toegepast een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. In andere situaties  -vaak privaat- dienen ze als toegang tot een dakterras. De verbeteringsslag die de RHT-dakluiken van Gorter recent hebben ondergaan, zorgen ervoor dat ze nog beter bestand zijn tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van dit dakluik? Check dan deze link.

Elektrische bediening
Het dakluik op Kasteel Gemert wordt uitgerust met elektrische bediening. Deze bestaat uit een besturingsmodule en twee krachtige elektrische motoren die aan weerszijden van het deksel zijn geplaatst. Hiermee is het dakluik ook onder slechtere weersomstandigheden gecontroleerd te openen en sluiten. Het deksel kan in iedere gewenste positie worden gezet en is hiermee ook te gebruiken voor ventilatiedoeleinden. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.