Daktoegang voor zonnepanelen

Op een tweetal gerenoveerde herenhuizen in Haarlem zijn een aantal zonnepanelen geplaatst. Staka heeft twee toegangsluiken met schaartrappen geleverd voor dit project als daktoegang voor onderhoud en inspectie van deze panelen.

Geplaatst door: Staka Bouwproducten B.V.

Op een tweetal gerenoveerde herenhuizen in Haarlem zijn een aantal zonnepanelen geplaatst. Staka heeft twee dakluiken met schaartrappen geleverd voor dit project als daktoegang voor onderhoud en inspectie van deze panelen.

Slimme toegangsluiken

Staka levert slimme en inventieve totaaloplossingen voor daktoegang, waarbij het gebruik van alternatieve, duurzamere materialen niet uit de weg wordt gegaan.

Een toegangsluik van Staka wordt voornamelijk ingezet als inspectieluik. Daarbij dient het luik als toegang tot het platte dak voor het inspecteren van het dak zelf, of verschillende soorten installaties die zich op het dak bevinden. In dit geval zonnepanelen, maar het zou ook om HVAC installatie kunnen gaan.

Door anders te kijken naar gebruiks- en montagegemak zijn er onderscheidende innovaties gerealiseerd. Deze zorgen voor een veilige toegang, kostenreducties en tijdsbesparing op de bouw. Denk hierbij aan de aanhaaktrede die met het dakluik met opsteekladder wordt geleverd. Deze wordt, middels de reeds aanwezig montagegaten, direct in de opstand van dakluik gemonteerd en geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.

Bedrijvengids Geplaatst door
Staka Bouwproducten B.V.

Staka Bouwproducten B.V.

Innovatiepark 16, 4906 AA  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Staka Bouwproducten B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.