De Brandmeester

Het gloednieuwe appartementencomplex De Brandmeester in Naaldwijk is ontworpen door architect René Hoek van HET architectenbureau.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit drielaagse appartementengebouw wordt energieneutraal en herbergt straks 37 appartementen. Boele en van Eesteren is verantwoordelijk voor de bouw (welke in februari dit jaar is gestart).

Er komt een gevarieerd aanbod in appartementen: van comfortabele 3 kamer appartementen tot royale 5 kamer appartementen. Op de begane grond, nabij de hoofdentree, wordt een ontmoetingsruimte ontwikkeld. Een plek voor bijeenkomsten, workshops of spelletjes.

Op het dak installeert Boele en van Eesteren het RHTEP-dakluik van Gorter. Met dit dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik. De bijgeleverde schaartrap (die leverbaar is in vijf combinaties) maakt de combinatie ideaal voor toepassingen waar het dak incidenteel, maar ook frequent betreden wordt.

Meer informatie over Gorter? Neem een kijkje op onze website www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.