Kleine Vink

Kleine Vink is een duurzaam afgebouwd nieuwbouw bedrijvencomplex in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bestaat uit 26 bedrijfsunits met afmetingen van 90 tot 225 m2.
LEES VERDER

Het geheel bestaat uit twee bouwblokken op eigen grond met aan de voorzijde de zes grootste varianten en daarachter de units van ca. 90 m² en een ander bouwblok bestaande uit de units van ca. 112 m² waarbij de twee hoekunits nog over een strook naastgelegen eigen grond beschikken. Op een van de units is het Gorter dakluik geplaatst. Het RHT-luik draagt bij aan de duurzaamheidsambitie van het project: het luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde.

Het dakluik wordt geleverd in combinatie met een ladder. Deze trap en ook de schaartrappen van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.