De Kroon van Alphen

Gorter-trio geeft de Kroon van Alphen extra allure

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op minder dan vijf wandelminuten van het centrum van Alphen aan den Rijn realiseert BEMOG Projektontwikkeling De Kroon van Alphen, een nieuwbouwproject bestaande uit elf villa’s en 48 appartementen. Voor de bereikbaarheid van de zonnepanelen en andere op het dak aanwezige installaties kiest BEMOG voor toepassing van drie RHT-dakluiken van Gorter. De perfecte oplossing voor toegang tot platte daken. 

Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op hoogte. De inspectieluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. In geval van de Kroon zijn dat drie schaartrappen.

Energiezuinig
Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.