OBS krijgt nieuw bedrijfspand met Gorter

Steeds meer bedrijfspanden worden uitgerust met installaties die op het dak worden geplaatst. Denk aan koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan deze installaties en het dak zelf. Dat doet het product ook op het dak van het nieuwe bedrijfspand van OBS Groep in Pijnacker.

Het nieuwe onderkomen van OBS krijgt langzaam vorm. Het bedrijfspand van maar liefst 7.400 m2 zal gebruikt gaan worden door diverse organisaties van de OBS Groep, te weten: 247 Watersnijden, OW Machinebouw, OBS, Artomations en Intellistore.

Waarom kiezen voor dakluiken?
Met het plaatsen van een dakluik creëer je een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. 

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.