Gorter trio op nieuwbouw Maastricht

Eind 2023 start Woonpunt in Maastricht met de sloop en nieuwbouw van het Poortgebouw en de Mammoetflat.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In totaal komen er 102 appartementen die bestaan uit een mix van sociale huur en middenhuur. Alle nieuwbouwappartementen worden goed geïsoleerd en volledig gasloos waardoor deze energiezuinige, levensloopbestendige appartementen energielabel A++ krijgen. De drie dakluiken die voor toegang tot het dak zorgen, dragen daar met hun hoge isolatiewaarde aan bij. 

Goed geïsoleerde daktoegang
De twee woongebouwen krijgen in totaal drie Gorter RHT-dakluiken on top. Deze luiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. De dakluiken van Gorter zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Win-win dus!

Veilig het dak op
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de best verkrijgbare oplossing voor een veilige daktoegang. Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze linkDe dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.