De Roskam kiest voor Gorter

Op de plek waar voorheen hotel-brasserie De Roskam in Zundert stond, is Maas-Jacobs bezig met de realisatie van 21 nieuwbouwappartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het plan bestaat uit de sloop van bestaande bebouwing en de realisatie van het hoogwaardige ontwerp van Bedaux de Brouwer architecten. Het nieuwe gebouw bestaat uit vier woonlagen en krijgt voor een veilige daktoegang het RHT-dakluik van Gorter op haar dak. 

Het duurzame dakluik worden geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze is speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. En het luik zelf? Dat is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. 

De voordelen van Gorter dakluiken
Dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. Dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van maximaal 30°. De voordelen van Gorter:

  • Ondersteuning van architecten/ ontwerpers met bestekteksten en CAD-bestanden
  • Gorter sinds 1928, ISO9001 en wereldwijde ondersteuning
  • Tevens vloerluiken, wandluiken en plafondluiken


Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.