Gorter onderdeel van Eureka

Projectontwikkelaar Eureka Huis BV bouwt tussen basisschool de Zevenster, vo-school Porteum en de Zuigerplasdreef in Lelystad de nieuwe Eurekabuurt.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In totaal komen er 66 levensloopbestendige woningen voor 55-plussers. Gorter mag op de drie appartementencomplexen met ieder veertien woningen een drietal RHT-dakluiken verzorgen. Hiermee zijn de onderhoudsdiensten verzekerd van een ultiem veilige dakopgang. 

De Eurekabuurt moet voor een natuurlijke doorstroming in de Lelystadse woningmarkt zorgen. De ontwikkelaar richt zich specifiek op de groep ouderen in bestaande woonwijken die behoefte hebben aan een levensloopbestendige woning. 

Het ultieme dakluik
De drie gebouwen worden ieder uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Dit luik is de best mogelijke oplossing voor toegang tot het platte dak en past met haar hoge isolatiewaarde goed bij de duurzaamheidsambitie van het project. Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én aan de daar aanwezig installaties). Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.