De voordelen van een meerpuntssluiting

De deur op meerdere plaatsen vergrendelen? U realiseert het met een driepuntssluiting of meerpuntssluiting in uw voor- of achterdeur.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Wat zijn de voordelen van een meerpuntssluiting?De deur op meerdere plaatsen vergrendelen? U realiseert het met een driepuntssluiting of meerpuntssluiting in uw voor- of achterdeur. Op die manier maakt u het voor een inbreker een stuk lastiger om de deur te forceren. Bovendien wordt een goede sluiting van uw voor- of achterdeur optimaal gegarandeerd. Wellicht heeft u op dit moment nog een standaard insteekslot en twijfelt u over de montage van een driepuntssluiting. Hoe zit het met de meerpuntssluiting vs. standaard insteekslot en waarom een driepuntssluiting? We leggen het graag aan u uit in dit artikel.

De meerpuntssluiting vs. standaard insteekslot


Het standaard insteekslot is misschien wel het meest gebruikte insteekslot. Het slot is niet te zien aan de buitenzijde van de deur. Ze zijn er in allerlei variaties en worden vaak geplaatst in binnendeuren. Het beveiligt de deur op slechts één plek en daarom worden ze vaak gebruikt in combinatie met een extra bijzetslot. Met enkel een standaard insteekslot is het voor inbrekers gemakkelijk binnen komen.

De meerpuntssluiting of driepuntssluiting is een aantrekkelijk alternatief voor het standaard insteekslot. U heeft namelijk geen extra bijzetslot meer nodig, want dit slot beschermt de deur - en dus ook uw huis - op meerdere plaatsen. Dit betekent dat een deur veel lastiger te forceren is. Inbrekers houdt u dus perfect buiten de deur!

Waarom een driepuntssluiting en hoe veilig is het?


De voordelen van een meerpuntssluiting maken het aantrekkelijk om een driepuntssluiting te monteren. De meerpuntssluiting is een extra veilig slot omdat het beschikt over meerdere sluitpunten. Bovendien heeft het slot haakschoten zodat uw deur met meerdere schoten tegelijk wordt gesloten. En u heeft slechts één sleutel nodig om de deur te vergrendelen of ontgrendelen.

Dit maakt de meerpuntssluiting tot een zeer veilig slot en een aantrekkelijk alternatief voor het standaard insteekslot. Het is een gebruiksvriendelijk slot en daarom een prima investering voor uw woning!

Kies voor de montageservice door Veiligheids-sloten.nl


Bent u overtuigd van de voordelen van een meerpuntssluiting? Laat dan uw huidige cilinderslot vervangen door de driepuntssluiting. Dit is een precies werkje en niet eenvoudig om zelf te realiseren. Daarom maakt u gebruik van de montageservice van Veiligheids-sloten.nl. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies omtrent de meerpuntssluiting zodat u altijd het juiste type slot bestelt. Bovendien verzorgen we ook de plaatsing en dus heeft u de komende jaren nergens omkijken naar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Veiligheids-sloten.nl
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.