Yale oplegslot vervangen

Wilt u uw Yale oplegslot vervangen? Lees hier alles wat je moet weten!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Yale oplegslot vervangen: hoe werkt dat?Een Yale oplegslot is een manier om je huis te vergrendelen. Yale is een van de oudste merken en bekendste namen in de slotenindustrie. Yale is al ruim 200 jaar actief en wellicht heb jij ook zo'n bekend oplegslot gemonteerd op je deur. Is het huidige slot aan vervanging toe? De meerpuntssluiting is een betere en veiligere optie.

Yale oplegslot cilinder vervangen


Wil je het slot behouden en alleen de cilinders vervangen? Dit doe je met een zogenaamde Yale ombouwset. Hiermee vervang je de binnen- en buitencilinder van het oplegslot. Een volledig Yale oplegslot monteren? Dit is natuurlijk ook een optie. Ga altijd zorgvuldig te werk en kies het juiste oplegslot: Yale oplegslot 20 mm of een Yale oplegslot 60 mm.

Yale oplegslot: vervang het door een meerpuntssluiting


Een oplegslot van Yale repareren of monteren is een optie bij een kapot of niet goed werkend oplegslot. Het slot vervangen door een meerpuntssluiting is een andere keuzemogelijkheid. Dit is ook een stuk veiliger, want met een oplegslot is een deur te openen zonder inbraakschade, bijvoorbeeld via een haakje door de brievenbus. De meerpuntssluiting is een slot dat de deur vergrendelt op drie of vijf plaatsen. Je hoeft daarnaast geen extra bijzetsloten op je deur te monteren. Daarom is het een uitstekend alternatief voor een oplegslot van Yale.

Wat zijn de voordelen van een meerpuntssluiting?


De driepunts- of meerpuntssluiting brengt een aantal voordelen met zich mee. Je hoeft alleen de hoofdkast te bedienen en dit zorgt voor meer veiligheid en gebruikersgemak. Daarnaast maak je het voor een inbreker een stuk lastiger om je woning binnen te komen. Ga daarom voor dit type slot en profiteer tegelijkertijd van een keurmerk.

De installatie van dit slot is niet eenvoudig, maar je kunt altijd een adviesgesprek aanvragen met een van onze experts. Op die manier krijg je ook meer duidelijkheid over de kosten van een meerpuntssluiting.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.