De Waterlinie krijgt een RHT-dakluik

In Souburg Noord verrijst De Waterlinie. In dit prachtige complex komen vijftien appartementen met een geweldig uitzicht over het water, het achterliggende park en de weilanden en akkers.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Niet alleen de omgeving is optimaal groen, het gebouw zelf is dat ook. De woningen worden aardgasvrij opgeleverd en voorzien van optimale isolatie, zonnepanelen en het energiezuinige dakluik van Gorter. 

Gorter draagt met haar RHT-dakluik bij aan de duurzaamheidsambitie van de opdrachtgever. Het luik zorgt voor een volledig veilige toegang tot het dak -voor onderhoud aan het dak en aan de zonnepaneleninstallatie- en draagt met de hoge isolatiewaarde bovendien bij aan de energieprestatie van de panden. 

Veilig het dak op
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De bijgeleverde schaartrap -en datzelfde geldt voor de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.