Weer RHT voor project op IJburg

De drie nieuwe woonblokken met in totaal 48 appartementen van Mooijburg op IJburg krijgen RHT op hun dak. Hiermee zijn bewoners én zeker van een veilige vluchtroute én zeker van een veilige daktoegang voor als er onderhoud aan het dak moet worden verric

Geplaatst door: Gorter Group bv

Uiteraard spelen in dit project de bekende duurzaamheidsambities. Daar kan, gezien de toestand van het klimaat en de hoge energieprijzen, niemand meer omheen. Met de keuze voor het RHT-luik zijn onderhoudsploegen dus niet alleen verzekerd van een veilige toegang tot het platte dak, de beheerder van de complexen kan ook gerust zijn wat de energieprestaties betreft. Het RHT- dakluik heeft namelijk een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de deze complexten op Mooijburg.


Met het RHT-dakluik van Gorter is een efficiënte toegang gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame dakluik worden geleverd in combinatie met een ladder. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.