Dr. Knippenbergcollege

Dr. Knippenbergcollege krijgt een nieuw onderkomenHet in 2018 door RoosRos Architecten getekende nieuwe onderkomen van het Dr. Knippenbergcollege in Helmond krijgt nu letterlijk vorm.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Heerkens van Bavel realiseert het functionele, gezonde en toekomstgerichte schoolgebouw. Megens en Hoppenbrouwers zijn verantwoordelijk voor het installatiewerk.

Dr. Knippenbergcollege, beter bekend als de de Knip, krijgt een bijzonder mooi gebouw op de plek waar eerst de voetbalvelden van Mulo lagen. Het gaat hier om meer dan alleen een nieuw gebouw. Het wordt een plek voor nieuwe vormen van onderwijs in een sportieve en inspirerende omgeving. De indeling van de school ondersteunt dit: rondom de centrale ontmoetingsplek met een hoge vide komen drie brede armen met klaslokalen, werkpleinen en ateliers, leerlabs, een collegezaal en tal van andere functies.

RoosRos koos voor de toegang tot het dak -voor onderhoud aan de installaties die daar gerealiseerd zijn- voor het duurzame RHT-luik én de bijgeleverde ladder van Gorter uit Schagen. Dit dakluik kent:
·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       een bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

De ladder is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.