Ook in het havengebied veilig het dak op

In Terneuzen werkt Bouwbedrijf van Driessche de Koster Huls aan een nieuwe dienstenhaven in de West Buitenhaven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De haven wordt 385 meter lang en wordt straks gebruikt door maritieme dienstverleners die een directe connectie hebben met het sluizencomplex van Terneuzen.?In het gebouw komt de Koninklijke Marechaussee, Boluda (voorheen Kotug) en Muller Maritime Holding. 

Installaties op het dak
De vrije ruimte op vlakke daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen frequenter voor. Op het dak van de nieuwe dienstenhaven komen diverse installaties. Dé reden om een goede daktoegang te realiseren die uiteraard aan alle veiligheidseisen voldoet.  

Veilig het dak op
Met de oplossingen van Gorter zijn onderhoudsploegen verzekerd van een veilige toegang tot het platte dak.Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen die uiteraard ook via Gorter verkrijgbaar zijn.  

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of van de andere producten van Gorter? Klik hier. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.