Drie dakluiken voor Erasmusveld

Proeftuin Erasmusveld in Den Haag wordt een nieuwe wijk met 350 woningen in allerlei vormen waarin natuur, mens en dier in optima forma kunnen samenleven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit is dé plek voor mensen die bewust willen wonen en optimaal om willen gaan met energie, mobiliteit, natuur, gezondheid en grondstoffen. De drie appartementencomplexen van Erasmusveld worden uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Dit energiezuinige dakluik realiseert een optimale toegang tot de daken van de complexen.

Dakluik zorgt voor bereikbaarheid zonnepanelen
In Proeftuin Erasmusveld komen woningen voor iedereen: appartementen, stadswoningen en eengezinswoningen in allerlei soorten en maten. De woningen zijn zowel van binnen als van buiten duurzaam: energie wordt gewonnen via zonnepanelen, warmte en koeling komt uit de aardbodem, sedumdaken voor wateropvang, wadi’s voor wateropvang, de wijk is autoluw en in het groen is plek voor vogels, vlinders, kikkers en bijen. Voor de bereikbaarheid van de zonnepanelen koos ontwikkelaar Van Wijnen voor drie RHT-dakluiken van Gorter. De perfecte oplossing voor toegang tot platte daken

Dakluik met klimmiddelen
Met deze luiken zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot de daken. De combinatie dakluik en de bijgeleverde schaartrap maken toegang namelijk even comfortabel als gemakkelijk. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen, met name vanwege de optimaal veilige daktoegang die de combinatie realiseert. Het dakluiik heeft bovendien een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het dak een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestaties van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.