Gorter® op dak jeugdinrichting

Meedoen, bescherming, groeien, aanmoediging, leren, keuzes maken en samenwerken. Deze rechten vormen de basis voor het werken met en begeleiden van de jongeren die in jeugdinrichting Teylingereind verblijven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De nieuwe omgeving om dit te stimuleren, is met veel aandacht vormgegeven. De nieuwbouw is kleurrijk, heeft een binnentuin, is huiselijk opgebouwd en heeft voor het veilig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden een RHT-dakluik op het dak. 

Onderhoud aan het dak
Met de keuze van EGM Architecten voor het Gorter RHT-dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de ladder die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen. 

Geen vergunning nodig
De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.