Dubbelop voor Mosselhof

In Zeewolde bouwt Salverda Bouw een prachtig nieuw appartementencomplex met de naam Mosselhof. Het appartementencomplex bevat in totaal elf appartementen waarvan een deel te koop is. Of eigenlijk was, de appartementen zijn inmiddels al vergeven.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De gevelsteen in de kleur antraciet is op drie verschillende manieren gebakken, waardoor er drie verschillende varianten met een eigen structuur zijn ontstaan die het lijnenspel van de mosselschelp imiteren. Op het dak van het complex worden twee dakluiken geïnstalleerd. Dankzij deze luiken kunnen onderhoudsploegen veilig het dak op om hun werk te doen. 

Gepatenteerde constructie voor optimale kwaliteit
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties waarin ze worden toegepast een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. In andere situaties kunnen ze ook toegang tot een dakterras bieden. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.De RHT-dakluiken van Gorter hebben recent een verbeteringsslag ondergaan. Hiermee zijn de luiken nog beter bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Maximaal veilig
Eén van de voor Gorter kenmerkende veiligheidsvoorzieningen is de in geel uitgevoerde handgreep, welke een veilige houvast biedt bij de op- en afstap naar het dak. Een andere veiligheidsvoorziening is de automatische vergrendeling in openstand waardoor het dakluik nooit onverwacht dicht kan vallen. Daarnaast zijn de Gorter uitklapbare en wegneembare klimmiddelen zoals de schaartrap en ladder tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Salverda koos voor Mosselhof voor gebruik van de ladder. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.