Gorter op appartementencomplex Dij!

Nieuwbouwcomplex De Oude Dijk in Tilburg is een kleinschalig en exclusief appartementengebouw met negen luxe koopappartementen. Architectenbureau BURO013 heeft voor de toegang tot het dak -voor onderhoud aldaar- gekozen voor een dakluik van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit bijzondere woongebouw bestaat uit vier lagen. Op de begane grond komt de stallingsgarage waar voor elke bewoner een eigen parkeerplaats en berging is. Op de andere verdiepingen worden per woonlaag drie appartementen ontsloten. De appartementen zijn volledig geïsoleerd en worden voorzien van HR++ beglazing. Het wooncomfort is daarnaast erg hoog doordat de appartementen volledig zijn voorzien van vloerverwarming en gericht op de toekomst met een warmteregeling die via een waterwarmtepomp gaat. In de zomer zorgt de warmtepomp ervoor dat er koel water door de leidingen van de vloerverwarming stroomt. Een duurzaam gebouw als De Oude Dijk vraagt om duurzame materialen. De keuze voor het RHT-dakluik van Gorter is derhalve evident. 

Duurzaam dakluik
Het toegepaste RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang! Zeker omdat het luik wordt geleverd in combinatie met een perfect passende schaartrap. Deze schaartrap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Wilt u meer weten of dit project of het bedrijf Gorter. Neem vooral contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.