Een complex virtueel 360 graden in beeld

Soms is het makkelijker om een volledig overzicht te hebben van een appartementen complex en bijbehorende ruimtes. De beperkte aanwezige foto's geven niet altijd het juiste beeld. Met de 360 graden scan kan je een complex 360 graden in beeld brengen.

Geplaatst door: BELFOR Nederland BV

Wat houd de 360 graden scan in?
De scan is een nieuwe innovatieve methode voor virtuele vastlegging. De scan kan ingezet worden om een VvE complex en de gemeenschappelijke in beeld te brengen voor virtuele vastlegging, maar veel partijen zetten de scan ook zeker in na een schade of een calamiteit. 

Met behulp van een hoge resolutie 3D camera wordt de betreffende locatie door BELFOR vastgelegd en omgezet tot een virtuele rondleiding. Deze toont alles objectief en in uitstrekende beeldkwaliteit, zoals het er ter plaatse uitziet op moment van de opname. Details kunnen scherp worden gesteld met de zoomfunctie. Het is ook mogelijk om metingen in de scan uit te voeren en zeer nauwkeurige plattegronden te maken, zelfs voor ronde ruimtes. 
Aan elk gebied kunnen aanvullende notities en aanwijzingen worden toegevoegd. Foto's in 4K kwaliteit, OBJ-bestanden, pointcloud-bestanden, video's en andere media kunnen met slechts een enkele scan worden gemaakt. 
Wat zijn dan de voordelen?
Alle betrokken partijen kunnen toegang krijgen tot de BELFOR 360 graden scan na uitdrukkelijke toestemming. Dit biedt vele voordelen:

  • Bij schade zijn experts/verzekeraars en andere partijen minder afhankelijk van een locatiebezoek. Reisbewegingen van en naar locatie kunnen op deze manier worden beperkt.
  • Je ontvangt een zeer nauwekeurige documentatie om het pand virtueel in beeld te brengen. Bij schade zijn zelfs alle details vastgelegd en heeft iedereen hetzelfde uitgangspunt en vastlegging. 
  • De scan biedt nauwkeurige meetmogelijkheden, hierdoor kunnen ook reisbeperkingen of extra meetmomenten ter plaatse achterwege blijven en metingen vanachter een bureau worden uitgevoerd
  • De opname kunnen op elk moment gedurende de gehele looptijd (van de schade) worden opgevraagd om details te controleren.

Voor alle betrokken partije biedt de 360 graden scan een objectieve basis voor besluitvorming, waarvan de volgende stappen in het (schade)beheer snel kunnen worden gedefinieerd, besproken, goedgekeurd en opgestart.

Bekijk ook zeker de video van de 360 graden scan (onderaan de doorverwijspagina) voor een indruk hoe de vastlegging er uit ziet.

Meer weten of gebruik maken van de 360 graden scan? 
Neem dan hier contact op.

Bedrijvengids Geplaatst door
BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van BELFOR Nederland BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.