Elektronische Sleutel EVVA AirKey

Door een goed op elkaar afgestemde combinatie van sloten en elektronische voorzieningen zorgt u ervoor dat uw pand er open en toegankelijk uitziet, maar tegelijkertijd hermetisch afgesloten is voor bezoekers of niet-geaccrediteerde werknemers.

EVVA AirKey

Elektronische sleutels EVVA AirKey

Door een goed op elkaar afgestemde combinatie van sloten en elektronische voorzieningen zorgt u ervoor dat uw pand er open en toegankelijk uitziet, maar tegelijkertijd hermetisch afgesloten is voor bezoekers of niet-geaccrediteerde werknemers. Bovendien kunnen pasjes-, tag-, code- of biometrische systemen bewegingen registreren, zodat u in het geval van een calamiteit weet wie zich waar in uw pand bevindt of heeft bevonden.

Veiligheid heel dynamisch

AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.

 

Uw AirKey-voordelen

 •          Via internet sleutels naar smartphones verzenden
 •          Kosteloze app en online-systeem
 •          Voor kleine tot complexe sluitsystemen
 •          Productkwaliteit en gegevensbeveiliging uit Oostenrijk

Eenvoudige uitwisseling van de smartphone

De gebruiker voegt zelf een nieuwe smartphone aan het sluitsysteem toe.

Na de eerste activering met de nieuwe smartphone, worden de rechten op de oude gedeactiveerd.

 

De EVVA Airkey werkt via NFC

NFC staat voor Near Field Communication. Met NFC wissel je gegevens uit over een bereik van 10 centimeter. Vergeleken met Bluetooth gaan hierdoor minder gegevens verloren, omdat NFC verbindingen elkaar niet snel verstoren. Bovendien maakt NFC sneller verbindingen en verbruikt het minder energie. Met NFC versleutel je vertrouwelijke gegevens, waardoor je ze zorgeloos verzendt.

Een voorbeeld is inmiddels ons bekende betalingsproces in winkels/restaurants/benzinepompen etc.

Contactloos betalen doet u waarschijnlijk al met uw pinpas, maar het kan ook al een geruime tijd met uw smartphone. Bijna alle banken hebben een app waarmee je mobiel kunt betalen. Met contactloos betalen hoef je bij de kassa in de supermarkt niet op zoek naar je pinpas. Je betaalt razendsnel door je smartphone tegen het pinapparaat te houden.

 

NFC
De AirKey werkt ook op basis van NFC + Bluetooth waardoor deze met smartphone te openen is, daarnaast is het mogelijk de AirKey cilinder met  kaarten en tags (digitale sleutels) te gebruiken. Makkelijk te beheren met de gratis Airkey software. Bepaal zelf wie, waar en wanneer ergens toegang heeft. Verloren sleutels makkelijk te blokkeren en toegangsrechten zijn altijd te wijzigen.

 

De AirKey-app

De kosteloze AirKey-app is intuïtief en geschikt voor iPhone (vanaf iOS 10) en Android 5.0. Daarmee maakt deze van uw smartphone één of meerdere sleutels voor diverse systemen. Bovendien kunt u met de AirKey-app andere toegangsmedia zoals kaarten of keytags aanmaken en actualiseren. De optionele PIN-code biedt extra bescherming voor de app. Kortom: mMakkelijk te beheren met de gratis Airkey software. Bepaal zelf wie, waar en wanneer ergens toegang heeft. Verloren sleutels makkelijk te blokkeren en toegangsrechten zijn altijd te wijzigen.

 

De AirKey-cilinder

De AirKey-cilinder is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Voorzien van kerntrek- en uitboorbeveiliging, rotatierem en een geïntegreerd Secure-Element voor veilige gegevensopslag als de centrale beveiliging in het AirKey-systeem. Door het modulaire systeem kan de cilinder eenvoudig gemonteerd en in de lengte aangepast worden.

 

Samenvattend: De Voordelen van de EVVA Airkey

 • Geschikt voor iPhone en Android
 • Open de cilinder met smartphone, tags of kaart
 • Geschikt voor kleine tot complexe sluitsystemen
 • Uitboor- en kerntrekbeveiliging
 • SKG***
 • Eenvoudige montage
 • Voor alle gangbare deurdiktes
 • Verloren sleutels makkelijk te blokkeren en toegangsrechten altijd te wijzigen
 • Kosteloze app en online-systeem
 • 30 dagen retourrecht
 • Verlengde buitenknopas voor cilinders in beslag met kerntrek-beveiliging

 

Zie tevens onze website: https://www.lockwellcustos.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Lockwell-Custos Security Systems BV

Lockwell-Custos Security Systems BV

Vogelkersberg 3 C, 3755 BN  Eemnes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Lockwell-Custos Security Systems BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.