Simpel overstappen

De VvE software heeft veel impact op uw organisatie. Kiest u voor meer mogelijkheden en gemak? Dan zorgen we samen voor een goede overstap naar Convect. Vraag naar de automatische conversiemogelijkheden voor uw huidige oplossing.

Bij een overstap naar Convect wordt een implementatieplan voorgesteld die samen doorlopen wordt. De basisstappen van de migratie zijn als volgt: 

1. Inrichten Convect omgeving

Samen met de Business Consultant van Convect wordt de omgeving ingericht. Zo kan er gebruik gemaakt worden van allerlei standaarden, zoals het standaard grootboekrekeningenschema, maar kunnen ook alle eigen voorkeuren worden toegepast. In te richten onderwerpen gaan onder andere over de huisstijl, sjabloonbrieven, gebruikers en toegangsrechten. 

2. Automatische conversie

Er zijn diverse conversies beschikbaar, zoals de Twinq-conversie, waarmee alle basisgegevens van de VvE, de ledenadministratie, begrotingen, leveranciers, contracten en documenten geautomatiseerd overgezet kunnen worden naar Convect. Op basis van het implementatieplan wordt bijvoorbeeld eerst een klein aantal verenigingen overgezet om met een beperkte groep live te gaan. 

3. Controle van conversie

Na de conversie kunnen allerlei kwaliteitsrapportages worden opgesteld. Van een 'Ledenadministratie met contactgegevens vergelijk' tot en met de aansluiting van de incassobedragen in de incassobestanden. Op deze wijze borgen we samen een zorgeloze overstap naar Convect. 

4. Live-gang

Zodra de verenigingen geconverteerd zijn, dan kan de VvE live. Echter dienen we ook rekening te houden met de boekjaren en mutaties. Zodoende kiezen we in het implementatieplan een strategie voor livegang; per VvE of (gefaseerd) met een aantal verenigingen per datum. Uiteraard is de implementatiemanager altijd betrokken om een zo soepel mogelijke overstap mogelijk te maken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Convect - Software voor VvE beheerders

Convect - Software voor VvE beheerders

Linie 520, 7325 DZ  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.