De slimste VvE beheer software!

Probeert u als professionele VvE beheerder ook te zorgen voor meer woonplezier door een beter functionerende VvE? Convect heeft de software om uw doelen sneller te bereiken. Benieuwd? We bieden graag een kosteloze demo!

Bij het beheren van een VvE komt een hoop kijken; de financiële administratie, bouwkundig inzicht, begrijpen hoe het juridisch in elkaar steekt én kunnen communiceren met eigenaren en bestuursleden. Als duizendpoot is de VvE beheerder overal bij betrokken; van het uitvoeren van de werkzaamheden tot en met het direct kunnen geven van goed advies.
 
Voor één VvE is dit prima te organiseren. Groeit de portefeuille, dan vormen alle werkzaamheden een gezonde uitdaging. Zeker omdat geen enkele VvE hetzelfde is, er beroep op het geheugen van een olifant wordt gedaan en 'de klant' steeds snellere communicatie verwacht.
 
Convect levert slimme softwarematige ondersteuning aan VvE beheerders. Met oog voor kwaliteit, vrijheid en tijdsbesparing. Van het tonen van alle e-mails bij relaties tot het automatisch genereren van jaarverslagen met toelichtingen. Convect werkt samen met professionele VvE beheerders die het verschil maken voor verenigingen. Door de VvE beter te laten functioneren ervaren de leden meer woonplezier.
 
Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van Convect? We kunnen meer dan u verwacht!

Bedrijvengids Geplaatst door
Convect - Software voor VvE beheerders

Convect - Software voor VvE beheerders

Linie 520, 7325 DZ  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.