Webinar: hoe werkt de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE)?

Bent u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken, maar weet u nog niet precies hoe? Meld u dan aan voor dit webinar.

Gepubliceerd: 08 maart 2021

Mogelijk komt u in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE). De regeling gaat 1 april 2021 open. De SCE vervangt de fiscale regeling verlaagd tarief, beter bekend als de postcoderoosregeling.

In dit webinar informeert RVO, samen met Klimaatstichting HIER, over deze regeling. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: hoe werkt de regeling, wat zijn de voorwaarden en hoe dien je je aanvraag in. Veel informatie kunt u nu al hier vinden.

Aanmelden

Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen. Uiterlijk 16 maart ontvangt u een e-mail met instructie over deelname aan het webinar.

 

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.