Webinar: hoe werkt de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE)?

Bent u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken, maar weet u nog niet precies hoe? Meld u dan aan voor dit webinar.

Gepubliceerd: 08 maart 2021

Mogelijk komt u in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE). De regeling gaat 1 april 2021 open. De SCE vervangt de fiscale regeling verlaagd tarief, beter bekend als de postcoderoosregeling.

In dit webinar informeert RVO, samen met Klimaatstichting HIER, over deze regeling. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: hoe werkt de regeling, wat zijn de voorwaarden en hoe dien je je aanvraag in. Veel informatie kunt u nu al hier vinden.

Aanmelden

Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen. Uiterlijk 16 maart ontvangt u een e-mail met instructie over deelname aan het webinar.

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.