Galerijen weer naadloos en antislip

De galerijen van een appartementencomplex in Almelo waren voorzien van een zeer verouderde ophoging en hoognodig aan vervanging toe. Het complex werd bewoond door veelal oudere en mindervalide bewoners.

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was dan ook om de galerijen te voorzien van een goed beschermde en veilig beloopbare ophoging. Daarnaast was een goede afwatering en esthetische verfraaiing, ten opzichte van het oude systeem, een belangrijke vereiste.

Aan applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex.  De keuze is gemaakt om de galerij te voorzien van een Triflex ophoog- en isolatiesysteem. Het membraan is gegarandeerd waterdicht, lichtgewicht en volledig naadloos. Door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Daarnaast zijn eventuele schades aan de afwerking altijd zichtbaar en goed bereikbaar. Door het toepassen van afschotisolatie en een verdampingsgoot wordt het regenwater dat op de vloer komt netjes afgevoerd. Bovendien beschermt het systeem de onderliggende constructie. Triflex ophoog- en isolatiesysteem is waterdicht, licht- en naadloos. Bovendien beschermt het systeem de onderliggende constructie. Naast bovengenoemd membraan is er ook voor gekozen om een gewapend en hoogwaardig systeem toe te passen, dat de levensduur verlengt en de vloer beschermt tegen beschadiging van weersinvloeden. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd.

 

Doordat de Triflex systemen vloeibaar worden aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Vocht, maar ook dioxide en chemicaliën krijgen geen kans om door te dringen. Het project is succesvol en naar tevredenheid afgerond. Zo wel de opdrachtgever, de hoofdaannemer én bewoners van het complex zijn zeer tevreden met het verloop van het project en het eindresultaat.  

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.