Galerijvloeren duurzaam beschermd

De galerijen van een flatgebouw in Rijswijk waren sterk verouderd, waardoor deze niet voldoende antislip meer waren en er lekkage ontstond.

Geplaatst door: Triflex BV

De galerijen van een flatgebouw in Rijswijk waren sterk verouderd, waardoor deze niet voldoende antislip meer waren en er lekkage ontstond. De opdrachtgever wenste een nieuw systeem voor de vloeren, die een duurzame afdichting naar de onderliggende constructie genereert en daarnaast voldoende antislip en eenvoudig te reinigen is. Tot slot was de snelle bereikbaarheid naar de woningen essentieel. 

Sealteq Ivacon heeft het project zorgvuldig uitgevoerd. Er is onder andere gekozen voor een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt en daarnaast zorgt voor een gegarandeerd waterdichte afwerking. Ideaal is dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is, waardoor het mogelijk is om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen en de bewoners al snel na applicatie hun woning weer veilig kunnen betreden.  

Daarnaast is de keuze gevallen op een volledig gewapend en naadloos systeem dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermt tegen beschadiging en weersinvloeden. Tevens vangt dit systeem de werking van grotere oppervlakken flexibel op. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd. Het project is naar wens opgeleverd. Een duurzame galerijvloer waar bescherming, antislip, waterdichtheid en een aantrekkelijk uiterlijk worden gecombineerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.