Gorter dakluik op Campus de Terp

In Wieringerwerf wordt hard gewerkt aan de realisatie van Kindcentrum De Terp. TenW Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp, De Geus Bouw uit Noord-Scharwoude is wat betreft realisatie aan zet.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In de nieuwbouw vinden OBS De Triangel, PCB Het Baken en RKBS Don Bosco hun nieuwe thuis. De toegang tot het dak wordt gerealiseerd met een dakluik van specialist Gorter.

Dakluik met hoge isolatiewaarde
Het toegepaste RHT-dakluik van Gorter heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van het kindcentrum. Alle producten uit het assortiment van Gorter zijn in het bijzonder geschikt voor toepassing op het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetredingniet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

In Wieringerwerf wordt hard gewerkt aan de realisatie van Kindcentrum De Terp. TenW Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp, De Geus Bouw uit Noord-Scharwoude is wat betreft realisatie aan zet. In de nieuwbouw vinden OBS De Triangel, PCB Het Baken en RKBS Don Bosco hun nieuwe thuis. De toegang tot het dak wordt gerealiseerd met een dakluik van specialist Gorter.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.