Gorter op duurzaam project Woonwenz

Aan de Sloterbeekstraat in Venlo-Zuid bouwt corporatie Woonwenz 28 sociale huurappartementen onder de naam De Regentes.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex wordt drie verdiepingen hoog en volledig energieneutraal. Omdat duurzaamheid in dit project voorop stond, is ook in de materiaalkeuze rekening gehouden met bestendigheid van materialen. Dat Wauben Architect voor een veilige toegang tot het dak voor Gorter koos, is dan ook niet gek te noemen. Het dakluikenbedrijf is toegespitst op optimaal duurzame producten met een ongekend hoge isolatiewaarde. Aan de Sloterbeekstraat in Venlo-Zuid bouwt corporatie Woonwenz 28 sociale huurappartementen onder de naam De Regentes.

Dakluik RHT
Met dit energiezuinige luik is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee levert het luik een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Met ladder voor een veilige toegang tot heet luik

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Dit appartementencomplex wordt uitgerust met een ladder. Deze ladder en ook de trappen van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.