Gorter op Thuis aan de Welle

Een uniek project in hartje Deventer! In Thuis aan de Welle worden 29 appartementen ontwikkeld.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De panden die deel uitmaken van het plan waren eerder in gebruik als kantooromgevingen. Een transformatie zorgt voor een andere invulling van de ruimten. Studioschaeffer Architecten heeft voor de toegang tot het dak gekozen voor het RHT dakluik van Gorter, in combinatie met een ladder. 

Onderhoud aan het dak
Met de keuze van Studioschaeffer voor het Gorter RHT-dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak. Dat is mede te danken aan de ladder die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen. Met deze combinatie kan er niets misgaan. 

Geen vergunning nodig
De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.