RHT op dak trafostation

BVR Bouw Gorinchem heeft van Steding Netbeheer BV opdracht gekregen voor het realiseren van een trafostation met twee aparte trafocellen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het project omvat oa: betonwerk, het plaatsen van kalkzandsteen muren, het aanbrengen van de staalconstructie, het beplaten van de gevels, het monteren van de roosters in de aluminium puien, het metselwerk en het plaatsen van het RHT-dakluik van Gorter.

Voor de toegang tot het dak van het trafostation koos BVR Bouw voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Het spreekt voor zich dat het luik ook doet waar het voor gemaakt is: het realiseert een veilige toegang tot het dak. Onmisbaar voor de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud aldaar. 

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Het trafostation is uitgerust met een ladder. Deze ladder -en ook de trappen van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.