Op de Hill kiest vijf keer voor Gorter

Op de Hill is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Margrietstraat in het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg en bestaat uit zeven gasloze, energiezuinige woningen die zijn ontworpen door Personal Architecture

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit bureau legde de focus op comfort en energiebesparing: er is zonwerend glas toegepast en op de daken liggen energiezuinige, glazen Gorter® dakluiken.

Voor veilige daktoegang
Toegang tot de dakterrassen van vijf van de zeven woningen wordt gerealiseerd door toepassing van het RHTG-dakluik van Gorter. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Bovendien zijn Gorter beglaasde dakluiken ideaal voor omgevingen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Denk aan appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen. 

Overzicht van de kenmerken van het RHTG-dakluik van Gorter :

  • Natuurlijk daglicht in onderliggende ruimte
  • Thermisch onderbroken constructie
  • Betrouwbaar, veilig en duurzaam
  • Leverbaar met vaste trap of ladder
  • In verschillende maten verkrijgbaar

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.