Groninger Forum 2.0

Het Groninger Forum is een publiek gebouw waar diverse amusementfaciliteiten zijn gehuisvest. Je vindt er bioscopen, het VVV-kantoor, een auditorium, restaurants, de bibliotheek, een buitenbioscoop (op het dakterras), musea enzovoort.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Van Forum 1.0 naar Forum 2.0
Aan een open atrium zijn tien pleinen verbonden, die pleinen geven toegang tot het amusement van het pand. Onder het gehele gebouw biedt de parkeerkelder plaats aan 390 auto’s en 1.500 fietsen. De eerste opdracht, Forum 1.0, bestond het bouwen van het complete gebouw inclusief installaties. De tweede aanvullende opdracht, Forum 2.0, is het aardbevingsbestendig maken van het gehele gebouw. In deze opdracht viel ook de toepassing van een vloerluik ten behoeve van de toegang tot onderliggende ruimtes. Iets wat aan Gorter meer dan besteed is.

Vloerluik voor toegang tot onderliggende ruimtes.
Het Gorter scharnierend vloerluik type OP biedt een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes. Het opbouwdeksel en het frame zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en het luik is geschikt voor zowel binnen- en buitentoepassing. Het frame dient op vloeroppervlak geschroefd te worden onder gebruikmaking van afdichtband en kit. Het opbouwluik is door zijn opbouwconstructie eenvoudig te plaatsen en is standaard voorzien van een hangslotvoorbereiding.

Wilt u meer informatie over Gorter vloer- of dakluiken? Ga snel naar www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.