Is uw deur winterklaar?

Is uw automatische deur klaar voor de winter? Volgens de EN16005 norm dient u uw automatische deur minimaal éénmaal per jaar te laten onderhouden.

Geplaatst door: Isidoor Service B.V.

Onderhoud voor uw automatische deur

Uw automatische deur is een vanzelfsprekendheid. U merkt het niet op tot het een keer niet werkt... En wat nu als dit in de winter gebeurt? Dan kan het zomaar ineens een hoofdpijn worden! Wij raden u daarom aan om uw entree vóór de winter te laten onderhouden en nakijken, zodat u onbezorgd de winter in kunt.

Entrance Alliance

Entrance Alliance is een alliantie tussen Entrance Dynamics BV (fabrikant van automatische deuren) en een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige installateurs. Binnen de alliantie treden wij op als de contractant voor onderhoudscontracten (preventief en correctief) waarbij de uitvoering van de werkzaamheden wordt verricht door onze zorgvuldig geselecteerde service partners uit ons netwerk. Deze service partners zijn de kleinere installatie bureaus of gespecialiseerde ZZP’ers actief in de toegangstechniek die vooral in uw eigen regio actief zijn. In deze nieuwe alliantie komt het beste van twee werelden bijeen: de schaalgrootte en continuïteit van uw contractpartner gecombineerd met het vakmanschap, het hoge service niveau, de flexibiliteit en het vertrouwde gezicht van uw lokale installateur.
Uiteraard kunnen wij ook uw meerjarenbegrotingen, nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten verzorgen. Onze installateurs hebben de kennis en ervaring om elke klus te kunnen klaren!

Entrance Alliance

info@entrancealliance.nl

085-773 1405

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Isidoor Service B.V.

Isidoor Service B.V.

De Smalle Zijde 35 b, 3903 LM  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.