Gordijnen op maat bestellen

Gordijnen zijn er niet alleen voor de sier, maar hebben ook diverse functies. Ze geven sfeer en bescherming zoals jij het wilt.

Gepubliceerd: 30 januari 2018

Gordijnen zijn er in diverse soorten, het design kan bepalend zijn voor de gewenste sfeer in je woning.

Wensgordijnen.nl levert diverse kwaliteitsmerken en kunnen voordelig een kant-en-klaar gordijn op maat leveren. Uiteraard is het ook geen probleem om alleen de stof te bestellen. Ze vervaardigen de mooiste gordijnstoffen in hun eigen atelier. Ze hebben meer dan 1000 stalen van diverse merken in de showroom.

Gordijnen bestellen

Gordijnen kun je bestellen door de maten in te voeren en aan te geven of het in meerdere gedeeltes moet. Welke plooi of juist op ringen. Je kunt het allemaal aan geven. Ook is er de optie om alleen de gordijnstof te bestellen, zodat jezelf je gordijnen kunt maken. De merken zijn bijvoorbeeld van merken als Artelux, aHouseofhappines, Eijffinger, dePloeg of Vadain.

Meer weten? Kijk snel op www.wensgordijnen.nl.

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.