Gerelateerde suggesties:

Zorg voor een make-over van je appartement met rolgordijnen op maat

16 november 2017
Is je appartement toe aan een nieuwe look, maar wil je meubels en dergelijke in tact laten? Rolgordijnen op maat zijn dan een goede optie.
LEES VERDER

Lees onderstaande tips om je appartement opnieuw aan te kleden, zonder hoge kosten of complete verbouwing.

Kies voor maatwerk

Je wilt natuurlijk goed beslagen ten ijs komen. Ga je voor nieuwe rolgordijnen, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Allereerst adviseren we te kiezen voor een rolgordijn op maat. Dit type raambekleding geeft je appartement direct een stijlvolle uitstraling. Het nadeel van een gordijn met een 'standaardmaat' is namelijk dat deze altijd iets te kort of te smal is.

Wat wordt de functie?

Vervolgens moet je nadenken: wat wordt de functie? Wordt de hoofdmoot het weren van zonlicht, het waarborgen van privacy of het verduisteren van de ruimte? Voor elke wens is er een oplossing! Het belangrijkste is dat je je hart volgt. Houd je bijvoorbeeld van landelijk, kies dan een rolgordijn met een patroon in zachte tinten. Ben je meer van de Scandinavische stijl? Dan past bijvoorbeelden een effen rolgordijn in een lichte kleur het beste. Twijfel je over een kleur, patroon of print? Bestel dan eerst een kleurstaal.

Eigen foto of tekst

Wil je helemaal op maat? Je kunt ook je eigen tekst of foto op je rolgordijn laten printen. Tip: kies hierbij voor zachte kleuren, zo blijft het aangenaam om naar te kijken!

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!