..........
shadow_fix

Interieurtrends voorjaar 2017

De koude maanden hebben we bijna achter de rug en langzaamaan beginnen we ons weer voor te bereiden op de zomer.

De plaids en schapenvachten mogen van de bank af, de decoraties van gedroogd wintergroen en fruit kunnen de vuilnisbak in en de potpourri met kaneel kan vervangen worden door een met jasmijn- en hyacintgeur. Het is lente en de hoogste tijd om eens te kijken wat de interieurtrends voor 2017 ons brengen.

Het is goud wat er blinkt

Was vorig jaar brons en roodkoper de accentkleur, dit jaar mag het uitbundiger. Goud is helemaal de trend van dit jaar. Gouden lijstwerk, accenten op meubels, stiksels, vazen en serviesgoed. Alles mag in goud!

Botanische details

Houd je van hangplanten, bassins/schalen met een waterloopje en groentinten, dan zit je dit jaar helemaal goed. De botanische woontrend is dé trend van 2017 en daar kan je in het voorjaar mooi mee beginnen.

Blauw, blauw, blauw

Blauw is gekozen als de kleur van het jaar 2017. Een kleur die prima te combineren is met de eerdergenoemde botanische tinten en gouden accenten.

Ronde vormen zetten de toon

Ronde interieurspullen zetten de toon dit jaar. Ronde tafels waar je gezellig aan kunt tafelen met een eveneens rond kleed eronder en bijpassende eetkamerstoelen. Op de bank mogen ronde kussens en ook de staaflamp mag vervangen worden door een mooi rond exemplaar.

Ouderwets is nieuwerwets

Niet echt een specifiek nieuwe trend van dit jaar, vintage en retro mag al enkele jaren, maar dit jaar zit je met een recycling interieur helemaal goed. Hou je niet van tweedehands, ook geen probleem. Meubels, accessoires en stofjes worden weer volop in oude stijl nagemaakt.

Kunst van oude meesters

Schilderijen van oude meesters zijn helemaal hot. Niet alleen als eyecatcher aan de muur, in de vorm van een plaat of fotobehang, maar ook als print op stoffen, serviesgoed en snuisterijen. De zachte kleuren zoals die in die tijd gebruikt werden, laten zich daarnaast heel goed combineren met gouden en botanische accenten zodat je een mooi evenwichtig geheel creëert.

 • De nieuwste tuinmeubeltrends

  tuinmeubilair

  We staan aan het begin van een nieuw voorjaar. Dat betekent dat ons ook weer nieuwe trends staan te wachten op het gebied van tuinmeubelen. In dit artikel vertellen we hoe je volgens de laatste trends van de tuin geniet.

 • Terrastrends 2017

  tuinmeubilair

  Het (dak)terras telt mee als volwaardige woonruimte waar we een groot deel van de zomer doorbrengen. En die we steeds comfortabeler en stijlvoller inrichten. Appartement & Eigenaar zet vier terrastrends op een rij.

 • Beken kleur in de slaapkamer

  inrichting

  De juiste kleuren gecombineerd met de juiste materialen geven een unieke ambiance in je slaapkamer.

 • Snellere verkoop dankzij verkoopstyling

  financieel

  Met de huidige grillige woningmarkt kan het een aardige uitdaging zijn om een woning te verkopen. Op sommige wooncomplexen prijken al maanden, zo niet langer, bordjes met 'te koop'.

 • Bouwen aan de wereld: een groen interieur

  meubilair

  Het inrichten van je woonstijl is een spannende en uitdagende taak, maar soms hangt er een prijskaartje aan vast waar je je misschien niet van bewust bent.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam