Het ultieme meubelstuk voor je appartement!

Stel: je bent de gelukkige bewoner van een mooi appartement, maar je bent op zoek naar een uniek meubelstuk die jouw appartement af maakt.

Gepubliceerd: 01 augustus 2016

Ooit gedacht aan een zitzak? Wij wel!

Bij een zitzak denk je wellicht aan een log, futloos zakje met vulling. Dat kan, maar het kan ook helemaal anders. Dat laten we maar al te graag zien! Met onderstaande voorbeelden laten we zien dat er prachtige, luxueuze zitzakken bestaan, waar je het bestaan waarschijnlijk nog niet van weet.

Terapy zitzakken van rekbaar katoen

Wat dacht je van een Terapy zitzak gemaakt van rekbaar katoen, waardoor deze zich vormt naar de wervelkolom? De Terapy zitzakken is een familie van 6 verschillende soorten zitzakken in meer dan 15 verschillende kleuren! Van mini zitzakjes voor kinderen, tot XXL-zitzakken (ook te gebruiken als logeerbed) voor een heel gezin.

Vetsak zitzakken in luxe stoffen

Vetsak is een Zuid-Afrikaans merk uit Capetown. Niemand minder dan Ryan Buda heeft deze pareltjes ontworpen. Waarom de vetsak zitzak uniek is? Ze zijn adembenemend mooi, ongelooflijk sterk en vanwege de speciaal gefabriceerde Hybrid Memory Foam ongelooflijk comfortabel.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende luxe stoffen, voor binnen en buiten en in meerdere kleuren.

B-Bag zitzakken voor binnen én buiten

Zonder meer de sterkste zitzakken uit onze collectie, dankzij de No-Fade UV7 stof. Laat ze rustig buiten staan, nat regenen en zelfs een hagelbui is geen enkel probleem voor deze stoere jongens. Daarnaast zijn ze erg fraai en verkrijgbaar in een basic en een geruite variant. De B-Bag zitzak van Extreme Lounging wordt ontworpen en gefabriceerd in Engeland. Er is een basic variant, een geruite (Quilted) variant.

Accessoires

Bij elke zitzak kan ook accessoires, een bijpassende poef, nek kussen of zelfs een tablet zitzakje. Laat je inspireren en… geniet!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.