Eigentijdse inrichting van je appartement

Wanneer je in een appartement woont, heb je meestal niet zo heel veel ruimte. Toch is dat geen enkel excuus om dan maar te gaan voor saaie, alledaagse meubels.

Gepubliceerd: 31 mei 2017

Sterker nog: júíst in een appartement bereik je het maximale effect met bijzondere, eigentijdse meubels! Heb je nieuwe meubels nodig? Ga dan niet naar de standaard grote woonwinkels, maar zoek naar een speciale en eigentijdse inrichting van je appartement.

Gaaf: steigerhout en steigerbuizen

Steigerhouten meubels zijn al heel lang in de mode. Ze zijn robuust, bijzonder duurzaam en passen in vrijwel elke woonstijl. De laatste tijd is er een nieuwe vorm van steigerhouten meubels in opkomst, waarbij hout wordt gecombineerd met steigerbuizen. Steigerbuizen zijn dikke metalen buizen die in combinatie met steigerhout worden gebruikt om een hoog steiger op te bouwen en te versterken. De buizen worden in meubels toegepast om ze een extra stoere uitstraling te geven. De steigerhouten meubels met steigerbuizen hebben een typische uitstraling die heel goed in de landelijke en industriële woonstijl passen. Zo heb je meubels die niet standaard en alledaags zijn, maar heb je eigentijdse, bijzondere meubels.

Welke meubels van steigerhout?

Er zijn allerlei prachtige meubels van steigerhout en van steigerhout met steigerbuizen verkrijgbaar. Bij 123steigerhout.nl, een van de grootste specialisten in steigerhout, vind je allerlei mooie voorbeelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere, robuuste eikenhouten tafel voor je appartement? Daar hoort natuurlijk een passend TV-meubel bij. En heb je de ruimte voor een dressoir, buffetkast of boekenkast, dan kies je uiteraard een mooi steigerhouten model! Overigens zijn er ook steigerhouten bedden en nachtkastjes als je ook de slaapkamer wilt opknappen. Vrijwel elk denkbaar meubel is ook te vinden van steigerhout, zodat je de meubels mooi kunt matchen.

Steigerhouten meubels zijn robuust, maar kunnen ook een heel zachte en gezellige sfeer geven in je appartement. Vooral wanneer je ze combineert met bloemen, leuke dekentjes of mooie schapenvachten creëer je al snel een rustige, comfortabele uitstraling. Wil je je inrichting juist ruw en grof houden? Dan hoef je helemaal niets te doen! Het steigerhout zorgt zelf al voor de perfecte uitstraling om je appartement bijvoorbeeld in de industriële stijl in te richten. Zoek je meubels voor een modern interieur, dan kies je voor gladgeschaafd steigerhout dat een strakke, moderne look heeft. Steigerhout is veelzijdig en kan worden toegepast in elk interieur om er een eigentijdse uitstraling aan te geven!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.