Gerelateerde suggesties:

Waarom een room divider helpt als je in je appartement weinig kamers hebt

20 juli 2017
Met een room divider kun je je ruimte opdelen. Ideaal wanneer je in je appartement bijvoorbeeld geen aparte slaapkamer hebt.
LEES VERDER

Lijkt een room divider je een goede oplossing, dan zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een kamerscherm of een gordijn, maar er zijn veel stijlvollere oplossingen. Hierbij een kort overzicht.

Kast als room divider

Je kunt natuurlijk kiezen voor een kamerscherm als room divider maar, zeker bij ruimtegebrek, kan het slim zijn een kast (extra opbergruimte!) te kiezen als scheiding in je kamer.

Stalen room divider

Een room divider van staal is erg populair in appartementen. Het heeft die industriële uitstraling die tegenwoordig helemaal in is. Deze room divider is met name geschikt om je ruimte te breken. Wil je echt privacy creëren met je room divider dan kun je het beste kiezen voor een 'dichte' room divider.

Lage room divider

Door een lage room divider te plaatsen, creëer je optisch gezien geen 'obstakel' in je woonkamer, terwijl de ruimte alsnog gescheiden is. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld het zitgedeelte wilt scheiden van het eetgedeelte. Je kunt je lage roomdivider ook nog aankleden door er planten op te zetten, een mooie aanvulling voor je interieur!

Meer room dividers zien? Neem eens een kijkje bij Goossens.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Zonnepaneel-advies
Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.